Запечені рисові кульки
Як панірувальний сухар можна використовувати кукурудзяну манку або подрібнені кукурудзяні пластівці.


Інгредієнти:
Кількість порцій:
1
Панірування

Як приготувати Запечені рисові кульки

Крок 1
Відваріть броколі протягом 5 хвилин і розберіть на невеликі шматочки.
Крок 2
Змішайте рис + томатну пасту + твердий сир + сьомгу + броколі.
Крок 3
Сформуйте кульки.
Крок 4
В окремих місткостях розмістіть збите яйце, борошно і сухарі. Обваляйте кульки в борошні, потім в яйці, потім в сухарях. Викладіть на пекарську папір.
Крок 5
Запікайте на 180С приблизно 15 хвилин.
Смачного!

Коментарі

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Головна » Рецепти » Запечені рисові кульки