Запечені рисові кульки

Як панірувальний сухар можна використовувати кукурудзяну манку або подрібнені кукурудзяні пластівці.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
1
-
Рис:
200
гр.
Відварний
- Твердий сир: 35 гр.
-
Броколі:
3
шт.
Суцвіття
- Томатне пюре: 2 для смаження
-
Сьомга:
40
гр.
Відварна
Панірування
- Яйця: 1 шт.
- Рисове борошно: 100 гр.
- Панірувальні сухарі: 100 гр.
Як приготувати Запечені рисові кульки
Крок 1
Відваріть броколі протягом 5 хвилин і розберіть на невеликі шматочки.
Крок 2
Змішайте рис + томатну пасту + твердий сир + сьомгу + броколі.
Крок 3
Сформуйте кульки.
Крок 4
В окремих місткостях розмістіть збите яйце, борошно і сухарі. Обваляйте кульки в борошні, потім в яйці, потім в сухарях. Викладіть на пекарську папір.
Крок 5
Запікайте на 180С приблизно 15 хвилин.
Смачного!