Суфле з кабачків
Таким чином ви можете робити будь-яке суфле, наприклад, замінити на цвітну капусту або на броколі, попередньо трохи відваривши і подрібнивши.


Інгредієнти:
Кількість порцій:
1

Як приготувати суфле з кабачків

Крок 1
Натерти кабачок, віджати від надмірної вологи, вийшло близько 60г віджатого кабачка.
Крок 2
Збити білок
Крок 3
Перемішати кабачок, жовток, рикотту, кокосову стружку та акуратно вмішати білок.
Крок 4
Викласти у форму і випікати на 185С 25 хвилин.
Смачного!

Коментарі

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Головна » Рецепти » Суфле з кабачків