Творожная клубничная галета
Сирна полунична галета - це французький десерт, який приготовляється з тіста з додаванням сиру та начинки зі свіжих полуниць. Тісто складається з борошна, цукру, солі, порошку для випічки, олії, молока, яєць та ванільного екстракту. Його розкатують та кладуть на середину начинку зі сметанного сиру та свіжих полуниць. Галету згортають по краях і запікають у духовці до золотистого кольору. При подачі галету можна посипати цукром-пудрою. Цей десерт має ніжний та освіжаючий смак.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
1
- Сир 5%: 120 гр.
- Вершкове масло: 100 гр.
- Борошно пшеничне: 100 гр.
- Мигдальне борошно: 25 гр.
- Сироп топінамбуру: 2 с.л.
- Розпушувач: 10 гр.
- Полуниця: 150 гр.
Як приготувати творожная клубничная галета
Смачного!