Творожная клубничная галета
Сирна полунична галета - це французький десерт, який приготовляється з тіста з додаванням сиру та начинки зі свіжих полуниць. Тісто складається з борошна, цукру, солі, порошку для випічки, олії, молока, яєць та ванільного екстракту. Його розкатують та кладуть на середину начинку зі сметанного сиру та свіжих полуниць. Галету згортають по краях і запікають у духовці до золотистого кольору. При подачі галету можна посипати цукром-пудрою. Цей десерт має ніжний та освіжаючий смак.


Інгредієнти:
Кількість порцій:
1

Як приготувати творожная клубничная галета

Крок 1
Розігріти духовку до 180с.
Крок 2
Поєднати 2 види борошна та розпушувач.
Крок 3
Холодне масло натерти на крупній тертці і змішати з борошном, додати сир, сироп. Замісити однорідне тісто в кулю. Прибрати тісто в холодильник на 30-60 хвилин.
Крок 4
Розкачайте тісто в коло між двома аркушами паперу для випічки.
Крок 5
Наріжте полуницю на тонкі смужки. Почніть викладати її від центру до країв, залишаючи місце, не доходячи до країв.
Крок 6
Випікайте 30-40 хвилин, як тільки тісто почне підрум'янюватися. Дочекайтеся охолодження!
Смачного!

Коментарі

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Головна » Рецепти » Творожная клубничная галета