Осінній домашній морквяний пиріг

Замість моркви можна використовувати гарбуз. Кокосову стружку брати справжню жирну, вона дасть потрібний смак.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
1
- Яйця: 2 шт.
- Борошно пшеничне: 200 гр.
- Молоко: 45 гр.
- Кокосова стружка: 20 гр.
- Розпушувач: 1 для смаження
-
Морква:
40
гр.
Потерти на великій тертці
- Вершкове масло: 120 гр.
- Фініки: 7 шт.
- Кориця: 2 для смаження
- Сіль: за смаком
Як приготувати осінній домашній морквяний пиріг
Крок 1
Нагріти духовку до 180С.
Крок 2
Змішати борошно, кокосову стружку, розпушувач, корицю, сіль.
Крок 3
Фініки обдати окропом та нарізати на дрібні шматочки.
Крок 4
Додати яйця, молоко, м'яке вершкове масло, моркву та фініки.
Крок 5
Добре вимішати разом, викласти в невелику форму змащену маслом.
Крок 6
Випікати до готовності, 20 – 25 хвилин.
Смачного!