Гарбузово-банановий пиріг
Можете сміливо зменшувати порцію інгредієнтів удвічі. Залишки зберігати до 3 днів, у заморожуванні до 1 місяця.


Інгредієнти:
Кількість порцій:
1

Як приготувати гарбузово-банановий пиріг

Крок 1
Відварюєте гарбуз до готовності.
Крок 2
Виделкою розімніть банан і гарбуз. Додайте яйця, молоко, розм'якшену пасту та олію, кефір та сероп.
Крок 3
Змішайте сухі інгредієнти.
Крок 4
Об'єднайте сухі та вологі суміші і добре перемішайте.
Крок 5
Викладіть тісто у форму для запікання. Увага! Щоб пиріг пропікся швидше, потрібна велика форма і не велика висота пирога. Можна вилити на деко, застелений папером. Перевіряйте готовність шпажкою. Пиріг вологий, але не липне. Дайте йому обов'язково охолонути і він стане щільним. На форму 26 см пішло 1 год 20 хв.
Смачного!

Коментарі

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Головна » Рецепти » Гарбузово-банановий пиріг