Гарбузовий гуляш
Ви можете додати для соусу улюблені овочі (батат, будь-яку зелень, шпинат та інші)


Інгредієнти:
Кількість порцій:
1

Як приготувати гарбузовий гуляш

Крок 1
Обсмажити дрібними шматочками індичку пару хвилин на невеликому вогні.
Крок 2
Додайте цибулю, терту моркву і дрібні шматочки гарбуза. Обсмажте ще пару хвилин.
Крок 3
Залийте водою і кокосовим молоком, доведіть до кипіння.
Крок 4
Зменшіть вогонь і накрийте кришкою. Тушкуйте до м'якості індички хвилин 25.
Смачного!

Коментарі

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Головна » Рецепти » Гарбузовий гуляш